Як приготувати італійське печиво з полентою

Приємно дома готувати печиво. Воно створює особливу атмосферу та дарує радість родині. Спробуйте і ви собі приготувати італійське печиво за цим рецептом.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • борошно — 300 г;
  • полента — 200 г;
  • вершкове масло — 180 г;
  • цукор — 130 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • жовток — 1 шт.

Як приготувати

Перемішайте сухі інгредієнти. В даному випадку це полента та борошно. Окремо потрібно змішати яйце, масло, жовток, лимонну цедру, цукор. Тепер можна буде з’єднати дві частини разом у блендері. Сформуйте тісто.

З готового тіста можна починати ліпити кульки. Щоб було смачніше, обваляйте їх у горіхах. За бажанням можна зробити з використанням улюблених формочок. Особливо, якщо готуєте з дітьми.

Печиво потрібно випікати при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. Наливайте горнятко чаю чи кави та куштуйте смакоту. Вам має сподобатись. Смачного!