Як зробити «соковиті» та «пишні» котлети, як у ресторані: весь секрет у маринуванні фаршу

Котлети – улюблена страва багатьох господарок. Готується таке частування швидко та просто, а також поєднується з будь-яким гарніром.

Однак далеко не кожна людина може похвалитися тим, що в неї виходять пишні та соковиті котлети, що нагадують страву з ресторану.

Як приготувати соковиті котлети?

Спочатку треба підготувати м’ясо. Краще робити страву не з фаршу, а нарізаного м’яса.

Потім до фаршу треба додати спеції. Сіль при цьому використовувати не треба.

Також у фарш слід додати трохи холодної мінеральної води. На один літр варто взяти трохи більше 150 мл.

Для насиченого смаку деякі господині рекомендують поєднати в котлетах м’ясо кількох видів. Можна поєднати у котлетному фарші м’ясо курки та індички.

Після цього фарш слід перекласти в пакет і добре відбити об стіл, а потім на кілька годин відправити в холодильник.

Тільки потім потрібно додавати цибулю та сіль. Після цього майбутні котлети можна смажити на попередньо розігрітій сковороді.